CSR tevékenység

Lambda-Com Group az ifjúságért és egészségért

Hiszünk abban, hogy játék közben válhatunk igazi csapattá. Egész évben biztosítjuk partnereink és munkatársaink számára a közös sportolási lehetőséget, amely amellett, hogy az egészséges életmódra ösztönöz, közösségformáló erő is. Továbbá hozzá szeretnénk járulni a felnövekvő generáció egészséges jövőjéhez is. Olyan programokat szervezünk számukra, amelyek az eredményességre való törekvésre sarkallják őket, ugyanakkor fontosnak tartjuk a testmozgás, a sport iránti szeretet kialakulását is.


A kajak-kenu sportág „Piros hajók” legendájának újraélesztését vállalta fel 2012-ben a Lambda-Com Group. Minden évben három piros „WebEye Vándorhajót” nyerhetnek el egy éves használatra az arra legméltóbb 14 éves versenyzők. Azokat a gyermekeket, akik a sportot nem hivatásul választják, olyan programba szeretnénk bevonni, amellyel elősegítjük, hogy hobbijukat meg tudják tartani egészen a felnőtté válásig. A Haladás FC U17 és U19 korosztályát támogatjuk abban, hogy részt vehessenek nemzetközi futball minibajnokságokon.

 

WebEye technológia a zöld fuvarozásért

A fenntartható fejlődés iránti elköteleződésünket termékeink, szolgáltatásaink bizonyítják, amelyek partnereinket nemcsak gazdasági hatékonyságuk növelésében támogatják, hanem egyidejűleg segítik a pazarlás és felesleges környezetkárosítás elkerülésében. Megoldásaink megadják Ügyfeleinknek a lehetőséget, hogy környezettudatosan használhassák gépjárműveiket. Tapasztalataink szerint az útvonal alapos megtervezésével, illetve a vezetési stílus megfelelő megválasztásával akár 15 százalékkal csökkenthető a szállítmányozás során légkörbe kerülő üvegházhatású gázok mennyisége, így a gépjárművek ökológiai lábnyoma.