Rólunk

Hivatásunk a telematika!

A Lambda-Com Group elkötelezett szakértője a közlekedésinformatikai megoldásoknak. Fő profilunk olyan komplex telematikai alkalmazások fejlesztése, amelyek segítségével fuvarozó, szállítmányozó és logisztikai partnereink hatékonyabban szervezhetik munkafolyamataikat, valamint optimálisabban és gazdaságosabban használhatják erőforrásaikat.

A GPS alapú járműkövető telematikai rendszerek jelentős technikai fejlődésen mennek keresztül. Egy évtized alatt a historikus adatok offline feldolgozását felváltotta a valósidejűség, a legfrissebb információkkal történő munkavégzés. A legkorszerűbb telematikai alkalmazások pedig az eszközök állapotának monitorozásán túl az ember és a gép kapcsolatának vizsgálatára és biztonságára fókuszálnak.


A Lambda-Com Group több mint tíz éve tartozik a szegmens úttörő kutató és fejlesztő vállalatai közé. Az általa fejlesztett WebEye technológia az iparági igényeket maximálisan szem előtt tartva ötvözi a felhalmozott tudást a korszerű technológiák alkalmazásával.

Ezek a szolgáltatások segítik a fuvarkapacitás maximalizálását, a balesetek és az amortizáció megelőzését, valamint az általuk szolgáltatott adatoknak köszönhetően a gépjárművek ökológiai lábnyoma is csökkenthető.

Olvassa el a szoftver fejlesztést és hardver gyártást végző LAMBDA-COM Kft. integrált minőség- és környezetvédelmi politikáját

PDF letöltése
Adatkezelési tájékoztató webhely használathoz, érvényes 2018. május 25-től.