Technikai újdonságok

Az elmúlt évek műszaki fejlesztéseinek köszönhetően a járműflottát üzemeltető társaságok teljes tevékenységét lefedő, a szakmai folyamatok mindegyikét támogató, komplex megoldásokat vezettünk be a logisztikai üzletág szereplőinek hétköznapi életébe. A technikai újdonságokat életre keltő fejlesztő tevékenység folyamatos alkotómunka, termékeinek köszönhetően mind újabb iparági tevékenységek válnak láthatóvá, koordinálhatóvá, ezáltal hatékonyabbá, gazdaságosabbá és környezetbaráttá.

A logisztikai szektor sok olyan szolgáltatási elemmel gazdagodott, amelyek segítik többek között a stratégiai tervezést, a vállalatirányítást, a fuvarozási feladatok és megbízások kezelését, a teljesítés ellenőrzését, az üzemeltetést, vagy akár az üzleti adminisztrációt.


Az ipari távadatgyűjtés azonban nem pusztán mozgó járművek adatainak mérését és közvetítését jelenti, de objektumok távfelügyeletét és a hozzájuk köthető üzemi tevékenységek monitorozását is. A technológiai fejlődés nyújtotta lehetőségekkel élve megteremtettük a fix objektumok legfontosabb üzemeltetési paramétereinek valósidejű továbbítását. A szolgáltatott adatokra épülő tevékenységek tervezhetősége és távoli vezénylése, az üzembiztonság szavatolása, a készletgazdálkodás hatékonyságának növelése mind olyan előnyök, amelyek a szolgáltatás révén elérhetővé váltak.

Évtizedes tevékenységünk egyik eredményeként kialakult egy megbízható és erőteljes infrastruktúra, ami a nagy mennyiségű mintavétellel kiegészülve alkalmassá teszi a rendszert a pontszerű adatokból összeálló, közlekedésinformatikai szempontból releváns jelenségek visszajelzésére.

A különböző műszaki megoldások infrastruktúrájának elemei mára egy tekintélyes méretű hálózatot alkotnak, amely nem csak az ellátási folyamatok vertikuma mentén lehet átjárható. A rendszer transzparenciájának köszönhetően az adatok könnyen megoszthatóak, a szabad erőforrások allokációja, az erőforrások tervezése, hatékony működtetése, üzemeltetésük körülményeinek ellenőrzése céljából.

Határozott célunk, hogy cégünk fejlesztései a jövőben is változatlan intenzitással teremtsék meg azokat az újdonságokat, amelyekkel megbízóink világa korszerűbbé és egyszerűbbé válhat.