Innováció

Az innováció kiemelt stratégiai fontosságú vállalatunk számára, az innovatív műszaki gondolkodásmód segítségével alakítjuk jelenünket és tervezzük jövőnket. A Lambda-Com egy megfelelő időben megszületett kreatív ötlet nyomán végbemenő termékeny teremtő folyamat eredményeként mára egy négy üzletágat működtető cégcsoporttá fejlődött.

Cégünk fejlesztéseinek középpontjában mindig is az állt, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki. Az elért minőség megtartása mellett az értékteremtést tekintjük elsődleges küldetésünknek, amelyhez továbbra is elengedhetetlenek a jó ötletek.

Az informatikai alkalmazások piaca egy nagyon gyorsan változó környezet, amelynek folyamatosan újratermelődő kihívásaira naprakész reakciókkal kell szolgálnunk. Annak érdekében, hogy üzletágaink mindegyike sikeressé váljon és eddigi eredményeinken túl folyamatos fejlődést érjünk el, fejlesztéseinket a fogyasztók igényei mentén fogalmazzuk meg, valamint a kutatás-fejlesztési stratégiánkat is ennek megfelelően alakítjuk.

Célunk, hogy termékeinkkel és technológiánkkal az emberek életét könnyebbé, jobbá és kényelmesebbé tegyük. A cég által nyújtott szolgáltatások és a lokális munkafolyamatok harmonizációja révén könnyebbé válik a hétköznapi munkavégzés, a szakmai tevékenységek átláthatóbbak, a folyamatok tervezhetőek, hatékonyabbak és optimalizálhatóak lesznek. A Lambda-Com csoport által kínált intelligens megoldások nyugodt és professzionális munkakörnyezetet teremtenek, a cég szaktanácsadói tevékenysége hozzájárul a professzionális üzemeltetés megvalósulásához. Nem marad érintetlenül a privát szféra sem – a munkahelyi ergonómia fejlődésének pozitívumai kihatnak a magánéletre is. A termékfejlesztés nyomán megteremtett értékek és ismeretek hozzájárulnak a szakmai területek mai valóságának megismeréséhez.

Az innováció számunkra nem célt jelent, hanem magától értetődő dolgot: a jövő zálogát.

"Innovatív vállalatként pontosan tudjuk, hogy legfőbb értékünk munkatársaink tudása, ötletei és elkötelezettsége. Arra törekszünk, hogy kiemelkedő munkahelyi környezetet teremtsünk számukra, hiszen tudjuk, hogy a kimagasló teljesítményhez elengedhetetlen a dolgozóink jó közérzete. Már maga a tevékenységünk is a környezet védelmét szolgálja, hiszen rendszerünk segítségével megbízóink megszüntethetik a felesleges járműhasználatot, így csökkentve a környezeti terhelést is. Ezt a szemléletet természetesen szervezeti működésünkbe is átültettük, és ennek megfelelően számos környezetkímélő megoldást vezettünk be cégcsoportunknál. "