Közlekedésinformatikai szolgáltatás

A BestWay szolgáltatás nagymértékben hozzájárul az online intelligens közlekedési rendszerek (ITS) hatékony és zavartalan működéséhez Magyarországon, továbbá Európa számos országában. A BestWay üzletág fő profilja olyan közlekedésinformatikai adatok szolgáltatása, amelyek révén a közúti közlekedésben és szállítmányozásban érdekelt felhasználók számára könnyedén elérhetővé válnak a tervezéshez és kivitelezéshez egyaránt szükséges forgalmi adatok Európa közlekedési útvonalain.

A szolgáltatás alapját a WebEye egységgel rendelkező járművekből beérkező FCD (floating car data) adatok feldolgozása képezi. Adatfeldolgozó rendszerünket innovatív matematikai, informatikai és térinformatikai eszközökkel fejlesztjük és működtetjük, amelynek köszönhetően képesek vagyunk nagy tömegű adatok feldolgozásának eredményeit integrálni online informatikai rendszerekbe.

BestWay üzletágunk küldetésének tekinti, hogy meghatározó szerepet töltsön be a globális közlekedésbiztonsági és intelligens közlekedési rendszerek fejlesztésében.